Repair Care Houtrotreparaties         


Erskine Bouw gecertificeerd (niveau 1, 2 en 3) en dus gespecialiseerd in Repair Care/houtrotreparaties.      

   

Repair Care International staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en –onderhoud

Houtrot is een steeds vaker terugkomend probleem bij onderhoudswerkzaamheden aan diverse projecten. Oorzaken daarvan zijn vaak achterstallig onderhoud en verkeerde constructies van houtverbindingen. En daarbij komen behoorlijke kosten om de hoek kijken indien kozijnen moeten worden vervangen.

 

Compleet onderhoudssysteem:

Met Repair Care Systems behoort de kostbare vervanging van kozijnen en eventuele overige gevelelementen - waar mogelijk - tot het verleden. Repair Care Systems staat voor preventief onderhoud van al uw geveltimmerwerk. Voor dit onderhoud worden speciaal ontwikkelde epoxyproducten, een beglazingssysteem en diverse accessoires op de markt gebracht. Te samen vormen zij een compleet onderhoudssysteem, dat het mogelijk maakt houtwerk duurzaam te behouden en zonodig te renoveren. Dit alles bovendien tien jaar gegarandeerd!

 

Overschilderbaar:

Bij het gebruik van Repair Care Systems wordt slechts het aangetaste hout verwijderd waarna deze plek wordt opgevuld met de speciale epoxies. Nadat deze uitgehard zijn, hebben zij dezelfde eigenschappen als hout en kunnen ze eenvoudig worden overgeschilderd. Na de reparatie is er geen verschil meer zichtbaar.

 

Onderzoek en advisering:

Wilt u weten of het revolutionaire Repair Care Systems ook in uw geval dé oplossing betekent? Neem dan contact op met Erskine Bouw. Op verzoek bieden wij u – geheel vrijblijvend – een onderzoek uit naar de staat van onderhoud van de houtconstructies van uw huis/pand. Aansluitend adviseren wij u wat in uw specifieke geval de best oplossing is.