Kozijnen

 

Erskine Bouw kunt u terecht voor een grote variëteit aan kozijnen. Zo bieden wij verschillende typen deurkozijnen. Denk hierbij aan voordeurkozijnen, achterdeurkozijnen, kozijnen met openslaande deuren, schuifpuien, harmonicapuien en zelfs draaikiepdeurkozijnen.  

Ook voor verschillende raamkozijnen kunt u bij ons terecht van eenvoudige dakkapelkozijnen, kozijnen met naar buitendraaiende ramen, draaikiepkozijnen tot aan schuifraamkozijnen of draaikiepkozijnen met een schuifraam aanzicht (veel toegepast voor monumentale panden en waar gemeente eisen gelden). 
Verder kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het traditionele vast glas kozijn of zelfs schuine en/of ronde kozijnen. 
 
Belangrijkste voordelen van een Kozijn van Erskine Bouw
 

  • Wij bieden u de mogelijkheid om de kozijnen bij u in het huis te komen monteren, zo worden de kozijnen geplaatst volgens de vastgestelde richtlijnen van het bouwbesluit en vind het hele proces van productie tot montage plaats door 1 bedrijf. 

 

  • Wij streven ernaar alle kozijnen zoveel mogelijk uit te voeren met dezelfde standaard profileringen, zodat het voor u altijd vooraf al duidelijk is wat u krijgt. Echter is het bij ons ook altijd mogelijk om kozijnen uit te laten voeren in een afwijkend profiel (bijvoorbeeld bij restauratiewerk). Wij zullen u dan uitgebreid informeren over de mogelijkheden en van te voren de meerprijs vaststellen zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.